Lisävarusteet

AgriDevicen täydellisiä ja asennusvalmiita lisäainepumppuja on mahdollista varustella käyttäjän toivomusten ja tarpeiden mukaan erillaisilla lisävarusteilla.

Laponestoventtiili AD-SV-M1

Laponestoventtiili on tarkoitettu estämään lappoilmiön säiliöstä suuttimille, mikäli lisäainesäiliö on ylempänä kuin suutintanko. Laponestoventtiili asennetaan suutintangon välittömään läheisyyteen.
Asennettavissa: Kaikki AgriDevicen pumput

Noukinkytkin AD-PU-M1

Viiksimallinen mekaaninen kytkin joka on mahdollista asentaa esim. noukkimelle siten että se antaa pumpulle pysäytyskäskyn kun noukin nostetaan ylös.
Asennettavissa: AD-S7, AD-S12, AD-M7 ja AD-M12

Dynamic Control anturisarja AD-PU-E1

Anturisarja asennettavaksi seuraamaan korjuukoneen karhontasausrullan pyörimistä. Dynamic Control anturilta saatavien pulssien perusteella lisäainepumppu käynnistyy ja pysähtyy automaattisesti.

Dynamic Control antaa täydellisen lisäainepumpun päälle-pois automatiikan koneisiin joissa ei ole lisäainepumpun ohjauslähtöä.
Asennettavissa: AD-M7 ja AD-M12

Ohjausrele AD-PU-R1

Mikäli korjuukoneessa on käytettävissä ohjaus signaali lisäainepumpulle on se liitettävissä AgriDevice lisäainepumppuun releen välityksellä.
Lisäainepumpun ohjauslähtö löytyy esim. Pöttinger Impress ja McHale Fusion 3 Plus paalainkäärimistä sekä Strautmann noukinvaunuista.
Asennettavissa: AD-S7, AD-S12, AD-M7 ja AD-M12

Kiinnitysjalka AD-MB-B1

Säädettävä kiinnitysjalka AD-S5 Bio pumpun ohjaimelle.
Tämä kiinnitysjalka on vakiona AgriDevicen AD-S7, AD-S12, AD-M7 ja AD-M12 pumpuissa.
Asennettavissa: AD-S5 Bio

Imukuppi AD-MB-SC1

AgriDevice lisäainepumpun ohjaimen kiinnittämiseksi esim. ohjaamon lasiin tai muuhun vastaavaan tasaiseen, sileään pintaan.
Asennettavissa: Kaikki AgriDevicen pumput

Suutintangon kiinnikesarja 36mm putkelle AD-NB-BR2

Suosituinpien paalainten rakenteet on siten että sullojaroottorin yläpuolella on kiinteä 36mm putki. Tähän putkeen on mahdollista asentaa AgriDevice AD-NB2 suutintanko nopeasti ja tukevasti käyttäen lisävarusteena saatavaa kiinnikesarjaa AD-NB-BR2.
Asennettavissa: AgriDevice AD-NB2 suutintanko sekä kaikki korjuukoneet jotka on varustettu sullojaroottorin yläpuolisella 36mm putkella.