AD-S7

AgriDevice AD-S7 on pieni ja tehokas lisäainepumppu käytettäväksi paalaimissa taikka muissa vastaavissa koneissa, joihin enintään seitsemän litran minuuttituotto on riittävä.
Tehokaan kalvomäntäpumpun tuottama 2barin paine riittää reilusti tuottamaan riittävän paineen lisäaineen levityssuuttimille.
ADS DualFlow ohjain on pienikokoinen ja helppokäyttöinen pumpun ohjain.
Pienen kokonsa sekä monipuolisesti säädettävän kiinnitysvartensa ansiosta ADS DualFlow ohjain on helppo sijoittaa ohjaamoon ilman, että se häiritsee ohjaamon muita toimintoja.
ADS DualFlow ohjain sisältää kaksi erillistä säädettävää pumppaustehon aluetta, jotka voit valita vipukytkimellä. Kaksi aluetta sallii esim. ohjata paalauksessa erimäärän säilöntäainetta paalin sisäosaan ja pintaan nopeasti ja helposti.

Tekniset tiedot

AD-S7 Pumppu

Käyttöjännite: 12Vdc
Virta: 10A max.
Tyyppi: Kalvomäntäpumppu
Tuotto: 7L/min @ 2bar
Paine: 2bar
Mitat (LxKxS): (175 * 138 * 315)mm
Paino: 4,4kg

ADS DualFlow Ohjain

Käyttöjännite: 12Vdc
Liitännät: Virtakaapeli 2m, 3nap. pistotulpalla
Pumpunohjainkaapeli 2m
Ulkoinen Päälle/Pois (Lisävaruste)
Laponestoventtiili (Lisävaruste)
Mitat (LxKxS): (60 * 112 * 33)mm
Paino: 0,7kg

AgriDevice AD-S7 lisäainepumppu soveltuu muurahais- ja propionihapon sekä biologisten säilöntäaineiden annosteluun säilörehun tuotannossa ja viljan säilönnässä.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Takuu: 1 (yksi) vuosi.

AD-S7 pumpun pikaliitokset.

ADS Tynnyriletku on taipuisa helposti käsin kiinnitettävissä ja irrotettavissa. Tynnyriletku sisältää lisäksi helposti puhdistettavan imusuodattimen.